979917_398531806924623_1349904958_oAm auzit ca folosirea scutecelor de unica folosinta poate cauza infertilitate la maturitate. Este adevarat?

Nu exista dovezi stiintifice concludente pentru a sustine faptul ca folosirea scutecelor de unica folosinta creste riscul de infertilitate. A aparut un studiu acum catva timp in urma in care se discuta faptul ca temperaturile ridicate cauzate de pelicula exterioara care nu permite pielii sa respire, ar putea afecta fertilitatea. Dar acest studiu nu a fost niciodata confirmat.

Scutecele ecologice de unica folosinta Naty au o pelicula exterioara ce permite aerului sa circule in interiorul scutecelului si pielii sa respire, ceea ce mentine bebelusul uscat, racoros si comfortabil. Va putem asigura ca bebelusul dvs va fi in siguranta si se va simti comfortabil in scutecele eco de unica folosinta la Naty.

Pot fi sigura ca nu exista chimicale nocive in scutecele ecologice Naty?

Va putem asigura ca nu sunt chimicale daunatoare sau toxice in scutecele ecologice Naty. Materialele folosite sunt sigure si testate riguros pentru toate aspectele unor potentiale reactii alergice. Producatorii tintesc sa foloseasca resurse sustenabile cat mai mult, oferindu-va in acelasi timp un scutec cu o performanta ridicata.

Este posibil sa apara iritatie chiar daca folosesc scutece Naty. Ce poate cauza aceasta?

Iritatia de scutec poate avea multe cauze: dieta, eruptia dentara si chiar timpul intre schimbarile de scutec pot avea un efect.

Inainte de a fi puse spre vanzare, produsele trec prin teste riguroase pentru a se asigura sustenabilitatea si siguranta in folosire. Suntem satisfacuti deoarece materialele folosite in scutecele Naty intrunesc atat nevoile bebelusului cat si ale parintilor. Comfortul, performanta si siguranta bebelusului sunt cele mai importante criterii pe care le iau in calcul clientii nostri atunci cand decid achizitionarea scuteceler ecologice de unica folosinta Naty.

Insa este posibil ca un copil sa aiba pielea deosebit de sensibila si de aceea recomandam parintilor sa intrerupa utilizarea scutecelor ecologice de unica folosinta Naty daca problema persista, pentru o perioada, dupa care sa reia utilizarea acestora. In cazul in care eruptia apare doar atunci cand se folosesc scutecele Naty, este posibil ca acestea sa fie cauza, insa daca iritatia persista indiferent daca ati intrerupt utilizarea lor, va recomandam sa consultati un medic specialist.