naty-fabricate-in-china
Dragi clienți,
Eco by Naty este astăzi în topul brandurilor de produse ecologice pentru copii. Suntem cea mai inovativa companie eco și avem cel mai mare conținut bio/natural din branșă.
Toate produsele Eco by Naty sunt „născute” și dezvoltate în Suedia.
Aceasta nu înseamnă neapărat că ele sunt manufacturate în Suedia. Întotdeauna luăm în considerare posibilitățile din întreaga lume pentru a găsi cele mai bune soluții pentru soluțiile de fabricație ale fiecărui produs. De exemplu, cel mai recent, când am decis să ducem Chiloțeii de unică folosință pentru antrenament la oliță Eco by Naty la un nou nivel de confort ecologic și performanță.

Pentru a reuși, aveam nevoie de o combinație de tehnologie la scară largă, cultivată responsabil, și locații care dețineau abilitățile și capacitatea de a o prelucra, îndeplinind în același timp cerințele noastre și volumele necesare pentru un brand ecologic mondial.

Eram hotărâți să găsim cea mai bună soluție disponibilă pe pământ, la propriu.

Deci, unde poti să întâlnești combinația rară de tehnologie cultivată ecologic și întreprinderi ultra-avansate necesare transformării tehnologiei bio / naturale în foi fine cu o nouă atingere mătăsoasă pe pielea bebelușului? Varianta scurtă : după ce am explorat locații aproape peste tot în lume, am găsit potrivirea perfectă în China. O întreprindere cu tehnologie de ultimă oră și metode de producție responsabile în toate aspectele, incluzând proximitatea între noua tehnologie și fabrică pentru a elimina transporturile inutile. Ca de obicei, am fost foarte atenți si ne-am interesat de situația angajaților, pentru a asigura condiții bune de muncă, condiții de angajare, inclusiv salariile – care sunt cu 25% mai mari decât media din China.

Așa am acționat de-a lungul anilor și asa vom proceda și în viitor.

Acum, să nu credeți că ne plângem sau ne lăudăm cu greutățile vieții în producția ecologică de vârf. Este pur și simplu treaba noastră, pe care o facem cu bucurie de un sfert de secol. Sau ai putea-o numi pasiunea noastră – să ne pese de bunăstarea ființelor umane mici și mari, precum și a planetei Pământ.

Merită toată grija și efortul!

Toate cele bune,

Marlene Sandberg

fondatoarea Eco by Naty