Cotton BollsPrimim nenumarate intrebari referitoare la produsele noastre si ne bucuram de interesul acordat! Asa ca ne-am decis sa creem rubrica de FAQ – Frequently Asked Questions – Intrebari populare, pentru a raspunde tuturor celor interesati!

Din ce sunt facute scutecele ecologice de la Naty?

In loc sa folosim materiale pe baza de petrol, asa cum procedeaza alte branduri cu scutecele lor, cei de la Naty folosesc amidon din porumb si alte ingrediente naturale, unde este posibil. Desi scutecele nu sunt  inca 100% biodegradabile, cei de la Naty sunt mandri de pasii pe care i-au parcurs pentru a va pune la dispozitie scutecelul prietenos cu mediul.

Scutecele Naty sunt compuse din pasta pufoasa de lemn, ne-albita cu clor care ajuta absorbatia, pelicula exterioara si centrul de distribuire a lichidului pe baza de porumb, precum si celuloza fara clor in partea interioara. Pentru a imbunatati si mai mult performanta se foloseste o cantitate mica de SAP.

Scutecele Naty contin latex?

Va putem asigura ca scutecele Naty nu contin absolut deloc latex. Asadar nu exista riscul dezvoltarii de alergii la proteina de latex in urma folosirii.

Din ce este facut ambalajul scutecelor?

Ambalajul scutecelor este alternativa sustenabila si biodegradabila a ambalajelor clasice. Este compus din calcar natural, fiind 100% compostabil.

De ce gama de servetele bio include atat servetele umede usor parfumate cat si neparfumate?

Desi aproape toate produsele sunt complet neparfumate, incluzand produsele de ingrijire si scutecele, oferim o varianta usor parfumata a servetelelor umede. Evident, parfumul nu este necesar pentru ca servetelele sa isi faca treaba. Ele sunt produse deoarece exista o cerere mare pentru versiunea usor parfumata a servetelelor umede din partea parintilor din intreaga lume.

Produsul este tot pe baza de vascoza naturala si biodegradabila la fel ca celelalte servetele. De altfel, servetelele usor parfumate de la Naty au castigat premii precum Mother & Baby Award sau TIPS Highly Commended Award, ambele din UK.

Pentru cei interesati in varianta fara parfum, va este pusa la dispozitie si in Romania chiar aici.

Naty testeaza pe animale?

eco

Cei de la Naty mentin o etica puternica cu privire la testarea pe animale si va putem confirma ca nici unul dintre produse nu se testeaza pe animale.

Vom reveni si cu alte intrebari si raspunsuri in curand. Pana atunci, spor la cumparaturi pe scutece-bio.ro