SUSTENABILITATEA

eco-by-naty-romania

FOLOSESTE MATERIALE COMPOSTABILE CERTIFICATE

Ele sunt bune pentru mediu și sănătatea corpurilor noastre, pentru ca nu contin substanțe chimice periculoase.

Pentru a garanta acest lucru, testăm de două ori fiecare materie primă și fiecare produs obtinut, într-un laborator independent, până la marimea unui nanogram, care este cu mult sub nivelul de reglementare la milligram propus de UE.

produse-naty.

Nu mai pune plastic din petrol pe piele!

De ce ați purta plastic din petrol când este disponibilă protecție in timpul menstruatiei pe bază de plante?  Treceți la materiale 100% compostabile, care sunt sigure pentru corpul dumneavoastră și pentru planetă.

menstruatie

Menstruația după cifre

În timpul vieții, fiecare femeie aruncă în medie 200 kg de plastic din produsele pentru menstruatie, uzate.  Tratați-vă pielea cu consideratie, meritați.

absorbante.

0% substanțe chimice toxice

Pielea ta este un organ de ingestie, precum și cel mai mare organ din corpul tău!  Majoritatea a ceea ce puneți pe piele intră în corp.

LASĂ CERTIFICARILE NOASTRE SA VORBEASCA

Produsele ecologice au devenit afaceri mari, ceea ce înseamnă că multe companii sunt fericite să își “inverzeasca” clienții.  Naty s-a născut în urmă cu 26 de ani, cu mult înainte de „tendința ecologică” și am depus întotdeauna muncă serioasa și transparență pentru a ne vinde produsele.

certificati-eco-naty
ingrediente-scutece-eco

 Transparenţă

Nu există cerințe legale pentru lista de ingrediente, ci cerințe ridicate din partea societatii moderne.  Continuați sa verificați ingredientele noastre pe pachete și pe site-ul nostru!

pampers

 0% plastic din petrol pe piele

La Naty folosim materiale regenerabile și compostabile ori de câte ori este posibil.  Plasticul convențional pe bază de petrol a fost înlocuit cu un material pe bază de plante, pentru pielea bebelusilor.

natural

OK Biobased

Pentru ambalajele noastre, folosim material vegetal, cu o certificare independentă privind regenerabilitatea fiecărui material.

produse-eco-naty

 8 din 19 linii de produse sunt fabricate din materiale compostabile sau pe bază de plante, avand certificări independente.

eco-by-naty

Sustenabilitatea în felul nostru

Am obținut succes internațional desfășurând afaceri într-un mod corect și etic, și continuăm să creăm un impact pozitiv prin utilizarea eficientă a resurselor, precum și prin dezvoltarea de materiale regenerabile.

Susținem diversitatea

La Naty poți face o carieră indiferent de sex și naționalitate.  Forța noastră de muncă este diversă și ne place asa!  Echipa noastră de conducere globală este formată in mod egal din femei si bărbați, iar biroul nostru din Stockholm este un adevarat amestec de limbi și grupe de vârstă.

naty

Raport de sustenabilitate

Ne îmbunătățim constant produsele și căutăm să găsim soluții noi și mai bune, care să beneficieze atât clienții noștri, cât și societatea. Provocăm multinaționalele consacrate și căutăm parteneriate pe termen lung cu partenerii noștri de afaceri pentru a face modul în care lucrăm împreună sa fie mai responsabil.

Facem ceea ce facem, pentru a schimba radical modul în care funcționează piața si pentru a proteja planeta, permițând fiecarei persoane să facă alegeri conștiente și împuternicind oamenii să schimbe societatea.

Cultura noastră antreprenorială promovează inovația și urmărim acest lucru cu excelență si într-un mod transparent.  Vrem să ajutăm oamenii care trăiesc un stil de viață mai sănătos și vrem să creștem gradul de conștientizare cu privire la problemele de mediu, pentru viitorul planetei noastre și al resurselor sale naturale.

 Utilizarea resurselor

Producție: Naty lucrează cu producători atent selectionati, care acționează responsabil și respectă legile și reglementările din țara lor, precum și cerințele specifice ale Naty: cod de conduită, mediu de lucru, protejarea drepturilor angajaților producătorului, fara munca facuta de  copii, minimizarea impactului asupra mediului.

Transport: Se alege cea mai bună alternativă din perspectiva mediului: sunt preferate transporturile maritime, transporturile de camioane pe uscat, iar transporturile aeriene sunt evitate.

Corect și etic: Compania este suedeză și plătește impozitul pe profit integral în Suedia.  Nici ingredientele, nici produsele finite nu sunt testate pe animale