De curand o draga prietena ne-a oferit un feedback referitor la produsele noastre eco, si ne-a intrebat de ce sunt mai scumpe produsele noastre si de ce ar trebui sa alegem Naty si nu scutecele obisnuite, – denumite comun „pampersi” – asa ca ne-am gandit sa motivam pe blog de ce credem noi ca decizia cea mai buna sunt scutecele ecologice de la Naty.

Suntem constienti ca pretul scutecelor noastre este usor superior pretului scutecelor obisnuite (desi avem aceleasi preturi cu alti producatori de scutece „eco”, in ciuda faptului ca nu exista comparatie la performanta si calitate), insa trebuie avut in vedere faptul ca producerea celui mai ecologic scutec de pe piata costa considerabil mai mult decat orice produs conventional, care in majoritate este produs pe baza de materiale sintetice (plastice pe baza de petrol spre deosebire de materialul nostru natural din porumb)

Consumatorii devin din ce in ce mai constienti de problema sanatatii si trec la masuri de prevenire, in loc de masuri de reactie, cand poate fi prea tarziu. Produsele cu ingrediente care sunt mai naturale, eco-friendly si sustenabile sunt din ce in ce mai cerute pe piata, si sunt un factor major de influenta in deciziile de cumparare. Ca si consecinta industria, drept urmare si noi, se confrunta cu anumite provocari in a face fata la cererea de ingrediente naturale folosite.

Costul multor ingrediente naturale a crescut in ultimii doi ani cu aproape 25%. De asemenea, cei de la Naty depun eforturi constante pentru a reduce consumul de energie si reduc in mod  consecvent poluarea cu dioxid de carbon cu noile linii de productie invovante. Aceasta (pe langa adoptarea si altor actiuni constiente pentru a fi o companie sustenabila), prin folosirea unor modalitati de transport cat mai putin poluante, acolo unde este posibil, precum combustibilii  si energia regenerabila.

Abordarea noastra este una naturala. Dorim sa oferim produse naturale oricand si oriunde este posibil prin existenta pe piata a scutecelor noastre si ne vom stradui constant sa imbunatatim viata noastra cat si a celor din jurul nostru. Dorim sa schimbam impactul negativ asupra mediului inconjurator, dorim sa schimbam lumea si va multumim pentru ajutorul in aceasta calatorie!

Credem ca majoritatea celor care aleg produsele bio au doua motivatii: dorinta de a reduce poluarea mediului inconjurator si grija pentru sanatatea lor si a familiei.

Vrem sa dezvoltam mai pe larg aceste subiecte asa ca vom scrie doua postari separate unde vom discuta despre ingredientele folosite in scutecele ecologice Naty precum si ingredientele din scutecele obisnuite, efectele lor asupra sanatatii copiilor si cum afecteaza mediul inconjurator.

Urmariti-ne si spuneti-ne parerea voastra!

Cu drag,

Scutece-bio de la Naty