scutece-premiate-naturale

 

Avem vesti mari! Ne bucuram impreuna cu Eco by Naty si sarbatorim aceste realizari deosebite care ne intaresc increderea ca oferim cele mai bune produse ecologice de pe piata!

Suntem extrem de fericiți să anunțăm un moment extraordinar pentru comunitatea noastră Eco by Naty – succesul nostru în câștigarea a 17 premii prestigioase la Premiile Loved by Parents 2024: 7 platină, 5 aur și 5 argint! Această realizare remarcabilă nu numai că evidențiază devotamentul nostru neclintit față de îngrijirea ecologică a bebelușilor, dar subliniază și încrederea și admirația părinților din întreaga lume.

Loved by Parents (LBP) se află printre cele mai mari și mai prestigioase programe de premii pentru părinți la nivel global, implicând peste 6 milioane de părinți în fiecare lună. Ceea ce deosebește LBP este abordarea sa unică în evaluarea produselor – nu doar experții din industrie iau deciziile, ci și părinții și micuții lor înșiși. Acest lucru face ca fiecare premiu să fie și mai semnificativ, deoarece reflectă experiențele autentice și preferințele familiilor precum a ta.

Cele mai entuziasmante câștiguri pentru Eco by Naty:

★ Cel mai bun Brand Eco 2024 (locul întâi)

★ Cea mai bună gamă de scutece 2024 – Scutecele Eco by Naty (locul întâi)

★ Cel mai bun produs de îngrijire a bebelușilor eco-friendly – Șervețelele Eco By Naty Fara Parfum(locul întâi)

★ Cel mai bun scutec disponibil pentru nou-născuți Stadiul 2 – Scutecele Eco By Naty Marimea 2 (locul întâi)

★ Cele mai bune scutece tip chilotel – Chiloteii Eco By Naty Eco marimea 4 (locul doi)

Pentru a explora toate premiile pe care le-am câștigat, vizitați pagina Câștigătorilor Loved by Parents 2024 aici.

Alătură-te Călătoriei Noastre Eco-Friendly

La Scutece-bio.ro, ne-am angajat să oferim părinților alternative de înaltă calitate, cu conținut de origine naturală, care să le permită să aleagă soluții eco-friendly în produsele convenționale și populare alese.

Îți adresăm recunoștința noastră sinceră tuturor părinților care au participat la Premiile Loved by Parents 2024 și au votat pentru Eco by Naty.

Mulțumim că faci parte din călătoria Eco by Naty către un viitor mai verde, mai strălucitor pentru micuții noștri și pentru planeta pe care o numim casă.

Multe imbratisari,

ECHIPA NATY si Scutece Bio