Dragilor,

Suntem foarte fericiti pentru ca cei de la copilul.ro copilulne-au contactat, fiind interesati de produsele Naty si ne-au dedicat un articol in care se prezinta cateva informatii interesante despre scutecele ecologice de unica folosinta!

In ultima perioada, din ce in ce mai multe mamici au inceput sa foloseasca scutecele Naty si speram ca acest interes sa creasca, pentru ca ne dorim ca toate mamicile care doresc ceva mai sanatos pentru copilasii lor sa descopere produsele Naty. Cand am inceput aceasta aventura am avut mari emotii ca romanii nu vor fi la fel de deschisi ca vecinii nostri europeni, insa vazand cum numarul mamicilor creste de la luna la luna, incepem sa avem sperante mai mari ca si tara noastra va fi mai atenta la sanatatea urmasilor dar si a mediului inconjurator in care acestia vor creste :)

Aici va punem la dispozitie linkul catre articolul de pe copilul.ro: Avantajele-scutecelor-eco-pentru-bebelusi-si-pentru-planeta-Fa-diferenta cu rugamintea sa deveniti ambasadorii nostri si sa impartasiti prietenilor si cunoscutilor despre noi. Multi pupici la bebici!

image