La Scutece Bio Naty 1 Iulie, Ziua Copilului, este cea mai importanta zi din an! Pentru ca noi sarbatorim copii si ii avem mereu in vedere in toate actiunile pe care le intreprindem!

Astfel ca la fel ca anul trecut, Scutece Bio a hotarat sa organizeze un concurs pe Facebook pentru a celebra aceasta zi frumoasa!

concurs scutece ecologice Naty

Regulile de participare au fost:

1. Like & Share & Tag concursul.

2. Am rugat concurentii sa ne spuna intr-un comentariu de ce apreciaza scutecele eco de la Naty!

 

Am ales castigatorul cu ajutorul site-ului random.org

scutece eco - castigator concurs scutece eco

Si astfel, Elena Alina Cires a fost norocoasa castigatoare a unui pachet de scutece ecologice Naty marimea 4 -7-18-kg, 27 buc, o lotiune de corp eco Naty, un sampon eco Naty, o spuma de baie eco Naty si un gel de dus pt bebe eco Naty !

Am dori sa multumim tuturor participantilor care ne urmaresc pe Facebook pe profilul nostru Scutece Bio si pe pagina noastra oficiala Scutece-Bio.ro, precum si celor care au participat si apreciaza produsele ecologice de la Naty! Si mai ales, ne bucuram enorm pentru Anastasia care ne-a trimis o poza adorabila in care se bucura de scutecelele si produsele eco castigate de ea!

Multi pupici la mamici si bebici si va tinem la curent cu viitoarele concursuri! Va puteti inscrie pe site-ul nostru scutece-bio.ro cu adresa de mail pentru a afla noutati si viitoare concursuri! Cu drag, de la Naty!

bebe poarta scutece eco de la Naty