In Martie oferim 10% reducere la comenzi pentru clientii care ne scriu o Recenzie/Review/Testimonial/Parere la produsele cumparate de pe site. Vrem sa stim parerea ta si oferim la schimb un discount la comanda plasata! Profita toata luna Martie!

Ce trebuie sa faci?

Intra pe site la unul din produsele pe care le-ai cumparat in trecut sau pe care le cunosti. Sub poza produsului din partea stanga jos vei vedea „Descriere” si „Recenzii”. Da click pe butonul „Recenzii” si in partea de jos a paginii vei gasi caseta cu „Adauga un comentariu”. Acorda un calificativ – un numar de stelute intre 1* si 5*, dupa care scrie mai jos Recenzia ta! Completeaza numele si e-mailul si apasa „Trimite”. Nu uita sa scrii la toate produsele pe care le-ai incercat. Si gata, apoi poti plasa comanda. Noi vom verifica daca ai scris recenzia si vom aplica discountul de 10%. Nu uita sa folosesti acelasi nume si adresa de mail pentru a te putea identifica.

scutece bio pareri

Mai mult, la sfarsitul lunii, recenzia care ne-a adus lacrimi in ochi sau zambetul pe buze va primi un cadou surpriza din partea scutece-bio!

Promotia este valabila doar la produsele Naty si se adreseaza clientilor care au facut o achizitie pe site sau doresc sa faca o achizitie si au scris recenzia pe site la produsele comandate. In urma verificarii de catre noi a recenziei de pe site, se va acorda reducerea. Recenzia consta in acordarea unui calificativ (nr de stele) insotita de un comentariu despre produsul respectiv. Cea mai frumoasa recenzie la primi un cadou surpriza la sfarsitul lunii. Promotia se desfasoara in perioada 01.03.2017-31.03.2017.