scutece-biodegradabile-natyScutecele de unica folosinta Eco by Naty. De ce o nouă generație?

Când Marlene a fondat Naty, obiectivul ei nu a fost doar crearea unui scutec ecologic, ci și atragerea atenției asupra implicațiilor grave asupra mediului și sănătății pe care le are utilizarea scutecelor pe bază de petrol. Ea a înțeles importanța renuntarii la materialele plastice pe bază de petrol având în vedere gravitatea impactului asupra mediului pe care acestea îl provoacă. În plus, odată ce a aflat despre efectele daunatoare pe care unele produse chimice din scutece le pot provoca copiilor, ea știa că trebuie să facă o schimbare și să creeze un scutec pe bază de plante. Eco by Naty se ghideaza și astăzi dupa această viziune!

Avand in vedere ingrijorarile părinților cu privire la anumite substanțe chimice daunatoare din scutece, continuăm să găsim modalități inovatoare de a folosi materiale pe bază de plante și ne asigurăm întotdeauna că scutecele noastre nu conțin substanțe chimice daunatoare. Suntem primul brand de scutece la nivel global care folosește numai materiale certificate pe bază de plante pe pielea bebelușului.

Naty a fost fondată cu scopul de a crea un scutec 100% ecologic; noua generație ne duce cu un pas mai aproape de acest obiectiv.

Deci ce este nou?

Noua noastră generație de scutece nu conține substanțe chimice neplăcute! După ce v-am ascultat îngrijorările cu privire la materialul neindeajuns de fin al scutecului nostru pe bază de porumb, am trecut la un scutec pe bază de trestie de zahăr, care nu este doar regenerabil, ci și mult mai moale pe pielea bebelușului. Manșeta picioarelor a fost reproiectată pentru o potrivire mai strânsă și am adăugat o barieră anti-scurgere, astfel încât atunci când micuțul tău începe să mearga de-a busilea, nu există griji. Noul nostru nucleu este mai absorbant și este fabricat din pastă de lemn certificată FSC, care se poate biodegrada în termen de trei până la șase luni. Este 85% biodegradabil! Ca întotdeauna, am continuat să păstrăm acest scutec 100% fără parfumuri. Am ajustat, de asemenea, unele materiale din velcro și ariceii de prindere, astfel încât acestea să fie acum 100% regenerabile!

Noul design din partea de față a scutecelor noastre a fost realizat de Zoe de las Cases. Ea este un ilustrator francez, care creează accesorii de modă și decorațiuni din 2007. Are propria companie împreună cu soțul ei și a lansat o linie de cărți de colorat pentru copii în 2015. Ilustrațiile sale pot fi văzute pe reclame și la mărci din întreaga lume. Pentru scutecul nostru a încorporat motive clasice Naty cu desene inovatoare inspirate de natura, cum ar fi păpădie, ferigi și porumb. Fiecare marime de scutec are propriul design, iar coloranții folosiți nu conțin metale grele și nu dăunează sănătății. Scutecul este încă în mare parte alb, cu un design specific pentru fiecare marime. Aspectul minimalist ne ajută să rămânem fideli moștenirii noastre scandinave, de care suntem mândri și dorim să le împărtășim.

Ceea ce diferențiază cu adevărat această generație este că există doar materiale certificate pe bază de plante pe pielea bebelușului.

Certificări

Pentru a rămâne transparenți, mergem întotdeauna pe certificări independente, iar această nouă generație nu diferă. Pe lângă faptul că scutecul nostru este o performanță premium premiată, am fost certificați de Ok Biobased (cunoscut anterior ca Ab Vincotte), Forest Sustainability Council și recomandați de Asociația Suedeză pentru Astm și Alergie. De-a lungul anilor, pe măsură ce Naty a crescut rapid, am ajuns să ne dăm seama de responsabilitatea noastră pentru întregul ciclu de viață al produsului. Acesta este motivul pentru care toate ambalajele noastre sunt acum fabricate din materiale regenerabile, cu certificări de la AB Vincotte și BPI conform ASTM D6866, pentru a demonstra această modificare . Toate organizațiile dețin cel mai înalt standard pentru bunurile ecologice și, de asemenea, se asigură că scutecul nostru este mai sănătos pentru bebelușul dumneavoastră.

Regenerabile și biodegradabile

Certificarea noastră de două stele Bio-based de la Ab Vincotte indică procentul de materii prime regenerabile din care este fabricat produsul. În cazul nostru, avem un rating de două stele, ceea ce înseamnă că scutecul nostru este fabricat din 40-60% materii prime biodegradabile. În trecut, ne-am concentrat pe producerea celui mai compostabil scutec. Cu toate acestea, am ajuns să ne dăm seama că nu este ușor pentru clienții noștri să ne composteze scutecele în condiții de siguranță, cu excepția cazului în care aceștia au acces la un sistem industrial de compostare. În unele locuri, clienții au servicii complete de scutece, cum ar fi Earth Baby din San Francisco, care continuă să lucreze cu noi la compostarea în siguranță a vechii noastre generații de scutece, dar asta încă nu este ceva ce se obișnuieste peste tot. Din păcate, întrucât în ​​prezent nu există o modalitate sănătoasă sau sigură pentru consumatori de a ne composta scutecele, am decis să nu ne mai concentrăm asupra acestui lucru până când industriile ce tin de compostare si reciclare vor putea fi construite si dezvoltate pentru a composta în siguranță un scutec. Lucrăm întotdeauna la acest lucru în plan secund și sperăm că în viitor vor fi disponibile mai multe facilități cu care să colaboram.

     Unde gasiti noua generatie de scutece Eco by Naty?

Se vinde deja noua generație în toate țările! Iar in Romania, le gasiti bineinteles chiar aici, la noi, la scutece-bio.ro. Primii si cei mai mari reprezentanti Eco by Naty din Romania!

scutece-compostabile-eco-by-naty