Servetelele umede Eco by Naty sunt create din materiale ecologice și prietenoase cu mediul. Acestea sunt certificate de organizații independente precum TÜV Austria, FSC, și Swedish Asthma and Allergy Association, pentru a garanta calitatea și siguranța lor. Iată din ce sunt fabricate aceste servetele umede:

servetele ecologice

 1. Materialul de bază pentru țesătura:

  • Servetelele umede Eco by Naty sunt realizate din țesături de celuloză, care sunt biodegradabile și provenite din surse sustenabile. Aceasta asigură că servetelele se descompun în mod natural după utilizare, fără să lase reziduuri dăunătoare mediului.
 2. Soluția de umezire:

  • Soluția de umezire folosită pentru aceste servetele este, de asemenea, prietenoasă cu mediul. De obicei, aceasta conține apă purificată și ingrediente blânde, cum ar fi extracte naturale din plante, cum ar fi aloe vera sau extract de camomilă. Aceste ingrediente sunt concepute să calmeze și să hidrateze pielea delicată a bebelușului.
 3. Fără substanțe chimice nocive:

  • Un aspect important al servetelelor umede Eco by Naty este că sunt create fără a conține substanțe chimice nocive, cum ar fi parfumuri artificiale, alcool, clor sau alți agenți iritanți. Acest lucru le face potrivite pentru pielea sensibilă a bebelușilor și contribuie la reducerea riscului de reacții alergice sau iritații.
 4. Certificări ecologice:

  • Pentru a asigura consumatorii că servetelele umede sunt într-adevăr ecologice și sigure, Eco by Naty obține certificări ecologice recunoscute la nivel internațional, care atestă calitatea și conformitatea cu standardele ridicate de mediu și sănătate.

servetele-umede-naty-aloe-vera

În concluzie, servetelele umede Eco by Naty sunt fabricate din materiale ecologice, cum e țesătura de celuloză biodegradabila și soluții de umezire blânde, care nu conțin substanțe chimice nocive. Acestea sunt create pentru a oferi o alternativă sustenabilă și sigură pentru îngrijirea delicată a pielii bebelușilor.

Tu le-ai incercat? Le poti comanda chiar de aici- click click