Scutec mai fin și mai moale pentru Nou Născuți

Primirea unui nou-născut în familie este o călătorie minunată, plină de momente de iubire pură și grijă.

Ca părinți, ne dorim să oferim tot ce este mai bun pentru micuții noștri, în special când vine vorba de confortul și sănătatea lor.

Recunoscând această nevoie, Naty introduce cea mai recentă inovație: Scutecul Bio Extra Moale pentru Nou-născuți.

Acest design revoluționar oferă o experiență unică, mai blândă și eco-friendly, fără a compromite absorbția și respirabilitatea excepționale.

 

De ce să alegi Scutecul Bio Extra Moale de la Naty?

 

**Moale la Superlativ:**

Scutecele noastre bio sunt realizate din materiale pe bază de plante, asigurând o delicatețe fără precedent pentru pielea sensibilă a bebelușului tău.

Tehnologia materialului Naty garantează că produsele noastre sunt nu doar mai blânde, dar și mențin contactul pielii doar cu materiale bio-based, fără plastic.

 

**Piele Sănătoasă, Bebe Fericit:**

Delicatețea unui scutec este esențială pentru confortul și sănătatea pielii nou-născutului. Scutecele noastre eco sunt create având în vedere bunăstarea bebelușului, oferind o experiență confortabilă, fără iritații, care susține sănătatea pielii.

 

**Eco-Friendly și Inovativ:**

Cu gândul la sănătatea planetei, scutecele noastre eco reflectă promisiunea Naty de a oferi produse blânde atât cu pielea, cât și cu mediul înconjurător. Abordarea noastră eco-friendly nu compromite performanța, asigurând că bebelușul tău rămâne uscat și confortabil într-un format ușor de utilizat.

 

**Calitate Premiată:**

Certificate de FSC și Oeko-Tex Standard 100, scutecele noastre eco au fost recunoscute drept „Cel Mai Bun Scutec de Unică Folosință pentru Nou-născuți” și „Cea Mai Bună Gama de Scutece 2024” la premiile Loved by Parents din UK.

 

Cum sunt realizate scutecelele bio?

Scutecele Bio Extra Moi pentru Nou-născuți de la Naty sunt rezultatul unui proces de producție avansat și eco-friendly. Alegând materiale 100% pe bio-based, ne asigurăm că fiecare scutec este extrem de fin și delicat cu pielea bebelușului. Abordarea noastră inovatoare include fibre de cocos în amestec, oferind un strat suplimentar de delicatețe, făcându-le mai moi ca niciodată.

 

Pentru a obține respirabilitate și absorbție optime, am aplicat o tehnică specializată cu aer cald împreună cu tehnologia noastră patentată pentru miezul absorbant. Această combinație face ca scutecul să fie extrem de absorbant, dar și respirabil, oferind o potrivire confortabilă și protectoare, menținând confortul bebelușului tău și pielea uscată.

 

Acest proces de producție eficient subliniază angajamentul nostru față de sustenabilitate și grijă superioară pentru nou-născuți, oferind un scutec care se evidențiază prin delicatețe, este prietenos cu mediul și eficient.

 

Unde găsești Scutecul Bio Extra Moale pentru Nou-născuți:

scutece-marimea-0-prematuriscutece-marimea-1-eco-natyscutece-bebelusi-eco-bio

Disponibile în mărimea NewBorn, mărimea 1 și mărimea 2, scutecele noastre extra moi pentru nou-născuți sunt oferite în pachete individuale, pachete economice pe siteul nostru, scutece-bio.ro

Alege Scutece Bio Extra Moi de la Eco by Naty pentru a oferi bebelușului tău un început de viață confortabil și prietenos cu mediul!