Comanda si Livrare

comanda_scutece_bio1

Cum cumperi produsele noastre ECO?

Este foarte usor si la indemana. Doar adaugati în cos produsele dorite si la pagina COS urmati pasii de bebelus pentru finalizarea comenzii.

Coletele se expediaza in ziua urmatoare de la primirea comenzii.

Coletele ajung in 2, 3 zile la destinatie!

Comanda telefonic sau, de preferat prin Whatsapp sau SMS

Puteti plasa comenzi foarte usor prin sms/mesaj whatsapp la 0751.737.321 si va vom prelua comanda, cu mare drag.

Un email la comanda@scutece-bio.ro rezolva problema. Trebuie doar sa mentionati: denumirea produselor, cantitatea, numele dumneavoastră complet, telefonul, adresa de livrare, modalitatea de plata si de livrare dorite.

Va vom raspunde printr-un email in care va vom instiinta despre produsele disponibile in stoc, despre timpul de livrare, totalul de plata, contul bancar si va oferim si raspuns la orice nelamurire puteti avea.

Pentru informatii sau probleme ne puteti contacta prin whatsapp! Comunicam la orice ora!

Cum platiti?

1. In avans prin transfer bancar.

Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii emise de scutece-bio.ro, in urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii. Noi avem cont la ING BANK.

2. Plata ramburs – se efectueaza integral la livrarea comenzii catre curierul care efectueaza livrarea.

3. Online, in siguranta, cu cardul prin aplicatia mobilpay de la Netopia Payments.

Cum livram?

Prin Sameday curier sau Fancourier, atat in Bucuresti cat si in tara,

Comenzile de peste 250 lei sunt expediate pe cheltuiala noastra!

Conditiile de expediere prin Curier sunt urmatoarele:

  • Cheltuielile cu transportul prin Curier sunt:
  • 22,50 pentru livrare prin Sameday, 18 lei pentru livrare prin Fancourier si 16 lei pt livrari in Bucuresti.
  • Curierul vine la adresa indicata de dvs.
  • Plata ramburs se face direct la curier în momentul înmanarii pachetului.

Retur produse

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile lucratoare, dar noi acceptam si mai tarziu de atat, daca produsele sunt in stare buna, nedesfacute si fara defecte! :)

Daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului intr-un interval de maxim 14 de zile de la data primirii pachetului.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original.  Este necesara si dovada achizitiei de pe site-ul nostru, respectiv numarul de comanda sau numarul de factura. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile de livrare.

Putem face si schimburi de produse, puteti plasa o comanda noua si cand vine curierul sa va aduca comanda, dvs predati coletul cu produsele pe care doriti sa le returnati. Se va adauga si taxa de transport tur daca nu depaseste 250 lei, precum si cea de retur pentru produsul returnat. Avem rugamintea sa ne contactati inainte de a incepe procedura de retur pe whatsapp la 0751737321 sau pe e-mail comanda@scutece-bio.ro. In special pentru schimburi de produse este necesara o poza pe whatsapp pentru a verifica ca pachetele sunt in stare buna si sunt ambalate corespunzator pentru retur, si pentru a putea compensa valoarea produsului returnat cu noul produs.

Termenul de 14 zile începe sa curga de la data primirii produselor. În cazul exercitarii dreptului de returnare, vom rambursa sumele achitate, in termen de 14 zile de la data primirii produselor.

Aveti la dispozitie formularul de returnare aici.

Reclamatii

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura va rugam sa ne contactati în maxim 3 zile de la primirea coletului.

Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa le reparam in asa fel incat sa reducem pagubele la minim.

Din punctul nostru de vedere: Nu exista probleme, exista solutii. :)